Prijave za organizacijske timove MEUZ 2018

Model European Union Zagreb (MEUZ) je međunarodna konferencija edukativnog karaktera koja okuplja entuzijastične i ambiciozne mlade ljude iz cijelog svijeta. Riječ je o kombinaciji simulacije procesa donošenja odluka institucija Europske Unije (Parlamenta i Vijeća), radionica i strukturiranih dijaloga s donositeljima odluka o relevantnim temama. Ovogodišnje izdanje MEUZ-a je šesto po redu, a svake godine organizacijski tim čini skupina visoko motiviranih studenata čiji je cilj među svojim kolegama proširiti znanje o institucijama EU-a, potpomoći njihov osobni i profesionalni razvoj, te omogućiti nova poznanstva i iskustva.
MEUZ 2018 održat će se od 6. do 11. svibnja, a organizacijski posao počinje već krajem listopada.

Content tim se brine za sadržajni dio konferencije i svojim radom pomažu da sudionici razumiju dane direktive i regulative. Odabiru temu simulacije i kreiraju popratne materijale.
Misija marketinga je kreiranje i promoviranje lice projekta. Osmišljavaju i vode strategije komunikacije prema van, dizajniraju vizuale projekta, te se brinu za status i prisutnost konferencije u javnosti.
Logistika se brine da lokacija, smještaj, i prehrana sudionika bude vrhunski organizirana. Izrađuje materijale i rade kao potpora ostalim timovima.
Participants coordination odabire sudionike konferencije, komunicira sa budućim sudionicima i priprema ih za konferenciju. Glavna zadaća je odabrati što kvalitetnije sudionike i brinuti o njima tokom konferencije.

Intervjui će se početi održavati već sljedeći tjedan, od ponedjeljka 23.10., stoga – budi spreman!